Åsas hälsa och träning

Åsas hälsa och träning

Söker ni en PT, kanske till och med en PT i Östersund med omnejd ska ni läsa det här inlägget! Nu är det vår och jag vet att det är många nu som vill komma i form inför sommaren. Det är så lätt att man gör upp stora planer som rinner ut i sanden, och det jag tänker på är alla som vill träna sig till en vackrare kropp. Jag vet hur det är att börja på ett gym och man går och tränar intensivt en månad eller två för att sedan inte komma iväg alls. En bra sak att göra för att träningen verkligen ska bli av är att vända sig till en PT. För egen del har jag nu fått den kropp jag velat ha så länge jag kan minnas och det hade aldrig hänt om det inte vore för att jag fick hjälp av en PT som jag fann på företaget Åsas hälsa och träning. Det här är en PT både i Östersund och egentligen för alla oavsett var man bor eftersom man kan få bra hjälp utan att träffas personligen. Man kan få hjälp även på distans vilket jag skulle säga är utomordentligt bra i dessa tider innan alla blivit vaccinerade mot covid. Men nu går i alla fall vaccineringen framåt så kanske blir detta en sommar då vi kan trängas på stränderna igen utan att vara rädda. Förra sommaren vägrade jag att klä mig i baddräkt på grund av att jag blivit överviktig. Nu har jag fått en superkropp och ser verkligen fram mot att kunna vara nere på stranden utan att känna komplex. Jag är mycket nöjd med all den hjälp jag har fått genom att vända mig till denna PT i Östersund. 


Kommentarer är stängda.